MIDAS BERKEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Midas Berkel. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2024 om 20:13 Glutenvrije broodjes besteld met kroketten en frietjes. Het was netjes apart verpakt. Hele vriendelijke bezorgers altijd!
2 jul 2024 om 19:55 Erg lekker eten en keurig op tijd bezorgd
28 jun 2024 om 10:47 Het was heerlijk! Lekkere salade en sate gegeten. Er was een flesje fris niet meegekomen, maar is netjes hersteld.
21 jun 2024 om 15:06 De broodjes waren erg lekker. Helemaal wat we ervan verwacht hadden. Snelle levering en vriendelijke bezorger.
21 mei 2024 om 15:31 Ik had voor deze prijs meer een soort menu verwacht, nu alleen spare ribs en een bakje coleslaw. In het restaurant zelf krijg je voor mijn gevoel meer (waar voor je geld)
3 mei 2024 om 16:02 Heerlijk broodje
28 apr 2024 om 20:22 De bestelling liet best lang op zich wachten. Het was helaas niet zo als verwacht. We misten een product. Verder was het qua hoeveelheid niet te vergelijken met wat je in het restaurant krijgt en ook minder uitgebreid qua producten, Salade carpaccio.
26 apr 2024 om 8:23 Ik heb een heerlijk biefstuk gegeten had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. hoop dat het ook zo blijft ga zeker vaker bestellen.
23 apr 2024 om 16:46 Heerlijk broodje carpaccio ! Aanrader!
12 apr 2024 om 21:24 De Terriyakki burger is inderdaad een unieke smaak ervaring, bijzondere combi van smaken, erg lekker! De patat, kwam knapperig aan, precies goed, de mayo was romig fris, lichtzoet, perfect! De pindasaus ok maar niet verrassend. 5☆
6 apr 2024 om 1:57 Niet zoals ik van midas gewend ben. Beetje teleurstellend. Club sandwich had weinig sla en de chips en dip zaten er niet bij. Op deze manier is het een erg prijzig broodje. Had liever gehad dat ze even hadden gebeld over de incomplete bestelling.
1 apr 2024 om 19:44 Het eten was echt zwaar ondermaats. Bij de biefstuk krijg je echt alleen een stukje vlees in een klein doosje. Geen garnering oid, en het vlees was ook nog koud en amper gebakken. Dit was voor ons de laatste keer.